Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Vi blev inte så många till start idag, delvis semestertider och diverse tävlingar runt om i landet var väl en bidragande orsak!
Nåväl jag och Henrik Mård bjöd upp till fight och det var jämt oss i mellan, vi delade på ledningen under dom fem varven som kördes..
På näst sista varvet hade jag lite för bråttom i en högersväng och var riktigt nära att vurpa men redde ut det hela med att hoppa av cykeln, där fick Henrik en lucka som jag inte lyckades täppa och det rann iväg ett tiotal sekunder på sista varvet.
Bra genomkörare och grymt skoj med bra sparring så tempot trissas lite extra!
Stort tack till Jimmie som anordnade det hela och jag kommer verkligen försöka ta mig dit ner igen!

Foto: Jimmie “lite sen på avtryckaren” Furunäs

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.