Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Fint väder, glada människor och en helt okej bana får summera dagens tävling.
Lite dödsis, snö och lera bjöds det på ute vid Källbrink.
Vi i H30 skulle köra 5 varv och jag hängde på bra i starten som 6-7:a och allt kändes fint i ett behagligt tempo.
Precis efter varvningen så var det en liten stigning med vansklig is på vissa ställen och råkar såklart komma lite fel och drog på arselet.. Steg upp och var som Bambi på hal is, innan jag kom iväg hade jag tappat rygg på Jesper Andersson och Per Kumlin och en kille med Corratec / TCM kläder..(Jonny)
Började jakten och när det var två varv kvar så var jag ikapp Per och Jonny, hängde med fint i tempot och tänkte försöka gå om på slutvarvet,  men så blev det inte…
Jag hade väl missförstått det hela och trodde start varvet (lite kortare varv) inte räknades med i dessa 5 så det var målgång istället för varvning och jag slutade 3:a i H30.
Körde med en liten flaska laddade med Energy Forti Drink från www.squeezy.se

Vann Elit klassen gjorde Mr Friberg i överlägsen stil som idag styrde sin heldämpade Cannondale.
I morgon kör vi på Nickspåret i Ursvik och då blir det att gasa….

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.