Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Efter skidåkningen mötte jag upp Peter för en lugn runda ut mot Färingsö, vi kom iväg strax efter 13.00
och letade oss ut till Brommaplan via småvägar från sumpan.
Bitvis väldigt dåligt plogade vägar men ju längre ut från stan vi kom blev det bättre & bättre.
Solen började gå ner och vi vände vid OK-Q8 macken ute vid stenhamra korset, har ju lite känsliga fingrar så vi fick öka på tempot på hemvägen för att få upp värmen.. Blev  02:35 på klockan och 5 mil.

När jag kom hem hade Malin bakat Karelska piroger som satt som en smäck samtidigt som damernas staffet  visades på TV´n och mina tår tinade..
Hände en märklig grej för en stund sedan då det smällde till och pöös utifrån förrådet, kilade dit och befarade en punktering vilket det också var. Bakdäcket var tomt och jag som skulle pendla i morgon, bara att ta loss hjulet och fixa..

Riktigt fin vinterdag

Karelska piroger med äggsmör

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.