Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Många sjuka på jobbet betyder extra mycket för oss som är där.. Har fått rycka in på verksta´n två dagar i rad nu. Skoj med lite omväxling men koppen uppskattar nog skrivbordstjänst just nu.
Planen var lätt styrka idag men det hoppade jag över då det inte känns bra efter förkylningen som verkar vilja hänga kvar ett tag till.
Istället drog jag ner till garaget och vallade både mina och Malins lagg inför helgen, nya vallabordet levererade!
Idag kom post killen med ett paket innehållande energiprodukter, fyllt till bredden med smått & gott från
kvalitets leverantören Squeezy
Passade på att testa deras Fitness Bar som ett litet mellanmål i bilen på vägen till garaget och blev glatt överaskad av denna härligt krispiga bar täckt av chocklad, självklart utan artificiella sötningsmedel.

Glöm inte att sladda in på Öijers sida och tävla i adventskalendern!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

2 kommentarer

  1. Nästan, är verkstads chef på ett företag som renoverar hydraul pumpar & motorer.
    Så det är ju en kontorstjänst.

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.