Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Cykelvasan Start eller DNS?

Just nu kämpar jag och min kropp mot ett halsont jag haft sedan i måndags, veckans träningsplan gick i stöpet och nu handlar det bara om att bli frisk så jag kan stå på startlinjen på lördag!
Är absolut inte däckad men med halsont så riskerar jag ingenting och då blir det DNS, nu känns det dock bättre och morgondagen får bestämma hur det blir.
Har bombat kroppen med alla huskurer som finns , whisky, vitlök och ingefära samt en daglig dos av Coldzyme 🙂

Vi åker upp hela familjen idag vid lunch och det ska hur som helst bli en skön weekend i Sälen!

Om det blir start har jag i alla fall löst det med uppvärmning då jag tar med mig min cyclocross som Malin tar med ner till start så jag kan värma upp ordentligt samtidigt, då kan jag lägga tävlingscykeln i startfållan!  (Tack Älskling för att du ställer upp)

38T Klinga monterad!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.