Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Cyclocross Rejshelg

I lördags körde jag CX pokalen i Uppsala, jag kör i A-klass ilsket betyder dom snabbaste i Sverige samt juniorer och några av oss snabba veteraner. Tävlingstiden är dryga 50min och det brukar innebära över mjölksyratröskel hela rejset .

Stod i 3:e Led och gör en bra start, lite armbågar i första böj som det ska vara och lite strul med vurpor framför vid första sandkurvan tappade jag några platser. Gnetade på bra och höll ett ok tempo men fick slå av lite på farten för att inte köra slut på mig själv för tidigt.. När Nisse Lillpers kom ifatt bestämde jag mig för att ta hans hjul så länge det gick och det funkade i 3v. När sedan Sebastian Högdahl kom ifatt oss trissades tempot upp och jag fick lov att släppa dom ryggarna . Va en rätt stor lucka neråt så kunde slå av på tempot på sista varvet utan att tappa någon ytterligare placering..  Har inte sett resultatet ännu så ingen aning om placering men känslan var 100 ggr bättre än i Falun!

Premiär för mina Nya Innolite tubhjul med challenge grifo Team Edition däck funkade kanon,  synd bara att inte nya rejs biken han komma till Helgen men ryktet säger på Tisdag 😊

Grymmaste hejarklacken (familjen) skrek och tjoade hela rejset vilket gav lite extra ork!!

 

Drog vidare till Västerås och SWE Cup aka Groopencross, alltid lika skoj att komma till Groopen då den banan är lite små teknisk med sina sandpartier

Kommer en RR i morgon 🙂

 

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.