Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

CX rejs x 2

Dubbeltävling i CX-Cupen med Pokalen i Täby i lördags och Stockholm CX SWE-Cup idag!

A-klass igår med dom bästa i landet + juniorerna, gjorde ett bra race och hade bra ben, slutatde 17:e med hugg på 15:e platsen!

Swe-Cup idag och då kör man i åldersklasser, jag kör i H40 ochdet blev en kamp om pallplatserna, Mattias “lunkan” Lundqvist drog ifrån redan på andra varvet och lämnade mig och Jakob Gawlik att göra upp om dom övriga tcå pallplatserna. Blev en jämn fight där vi växlade platser några gånger, jag var snabbare på dom tekniskapartierna medans Jakob var lite bättre på slätan..  Det hela slutade med en spurt som jag tyvärr torskade med 2 tiondelar!

3:e plats och pallen var ju ändå ett fall framåt trots att två starka läs: Hasse & Erik saknades på startlinjen idag!

Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som står, utomhus och natur

Bilden kan innehålla: 3 personer, cykel och utomhus

Bilden kan innehålla: träd, utomhus och natur

Bilden kan innehålla: cykel och utomhus

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som cyklar, cykel, utomhus och natur

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.