Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Helgen är nästan över och jag gjorde precis vad som stod på schemat. I lördags så blev det premiär på crossbanan. Körde två 20min pass för att komma igång igen efter vinterns dubbdäcksåkning..
Lite blött och lagom spårigt gjorde det sitt för underarmarna som stumnade som sig bör! Idag drog vi ut på en distansrunda med Mtb´n, blev lite drygt 3 timmar och 56km. Kändes bra i benen men vädret kund väl varit lite bättre, hoppas på finväder till helgen!

Idag kördes ju Flandern runt, kom hem lagom till sista timmen och vilken avslutning. Trodde ett tag att Cancellara skulle ta hem det men så blev det ju inte, spännande värre och kul när en outsider vinner..
Nästa helg körs ju Paris-Roubaix, upplagt för dramatik!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.