Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Idag var målet att ta mig runt utan att få kramp och försöka lyssna på kroppen!
Fick dock starta i fålla 3 efter fjolårets misärlopp, sen körde jag ju inga fler lopp i LL Cupen..
Resultatet blev godkänt, med en taktisk lite försiktig öppning på loppet så rullade det på ganska bra i dom klungorna jag körde med.
Efter varvning vid ca 45km så sprack det av lite och vi blev en grupp på 10 som låg tillsammans in på endurostigen, där droppade ytterligare folk av och vi var 4 som låg ihop i stort sett ända till mål.
Med i gruppen var segrarinnan i Dam Elit som fick en liten lucka till mig uppför sista backarna..
Rullade i mål utan att få kramp och är nöjd med resultatet som 18;e i H30..
Jag är ju ingen långloppsåkare och saknar “dieselmotorn” som många av dom andra, nu siktar jag på att köra Lida Loop då det är på hemmaplan sen blir det full fokus på MTB SM i Juli!
Grymt nöjd med alla utrustning som fungerade klockrent, även energin med bars & gels från Nutrixxion och H2Pro Hydrate hjälpte mig att klara mig från krampen.

Här finns Preliminära resultat

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.