Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Lite kort om dagens etapp som återigen kördes i fint väder, dock hade det regnat under natten så det var lerigt på trailsen nedför.

Rullade på bra idag förutom en idiotisk felkörning av mig själv som resulterade i någon minuts tapp samt många placeringar…
Sista klättringen upp till Kitzbuhlerhof var grym, 9 km och 1000 hm, sen var det en riktigt svår stig ner till mål som av allt regn gjorde det riktigt trickigt!

Kom i mål som 127:a i min klass och ligger 123: Totalt efter två dagar!

Perfekt material i cykel från Rose, Energi från Squeezy, Glasögon från SPY samt vätskesystem från USWE som fungerade perfekt!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.