Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Igår skulle jag bara ut enligt plan och köra några intervaller, brukar värma upp på min TT bana på vägen till intervallbacken.
Hoppade på och rullade ut, blev smått irriterat på något oljud från bakhjulet när jag trampade men kunde inte lokalisera va det var läs:super irriterande! Kanske var det det som tog bort fokus och skärpan som man ALLTID måste ha (föutom hjälm & handskar) när man cyklar teknisk stig…
Efter  minuters cykling kommer jag till ett parti där jag alltid funderat på om man kan dubbla över berghällarna vilket jag försökte med…  Landade kort och fick framåtvikt samtidigt som stigen gick nedför rullade jag en bra bit på framhjulet innan jag tillslut slog runt framlänges OTB..
Hade en relativt hög hastighet och det blev en hård landning, cykeln flög ut i blåbärsriset och jag tappade luften  och slog i rygg och höft/ljumsken, även högertumme fick sig en smäll!
Efter några minuters vila kunde jag sakta ta mig hem iallafall och i morse var det inte så skönt att kliva ur sängen..

Hoppas på cykling i helgen då det kändes ok i kroppen förutom i ryggen vilket kan vara ett ömmande revben.  Troligtvis får jag hoppa över morgondagens kompiscrossen och sikta in mig på ett distanspass på söndag.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.