Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Ja den här veckan hamnar nog under fliken årets sämsta träningsvecka…..
Har inte tränat sedan i söndags av olika anledningar, mycket beror på bilbytet och allt fixande med både nya och gamla bilen.
Gårdagens tänkta pass blev utbytt till en social hemmakväll med en god vän, kändes inte motiverande att sticka ut i spöregnet!
Det är just det som är problemet för tillfället, har inget större mål med cyklingen just nu utan det får bli en liten lugnare period innan grunden ska börja byggas till nästa säsong.
Prio på träningssidan är ju att förbereda mig så gott det går inför GGN som körs om en månad..

Idag var det ju riktigt behagligt när man klev utanför dörren, kanelbullensdag å allt vad det innebär!

Varmt i Väsby.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

3 kommentarer

  1. Kul! Japp, jag har kört 3 gånger som glad motionär! Hm, vet inte hur hösten varit på Gotland riktigt, sommaren var torr iaf. Ska höra mig för lite, men än är det 1månad kvar, så om inte annat hinner det bli blött!

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.