Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Dagen har spenderats på Bauhaus och hemma i trädgården, klippt och rensat häcken samt gräsmattan sen monterade jag upp lite lampor med snygga kabellister i taket.. Nu börjar det kännas hemtrevligt!
Han också med att montera på mina Thunderburt däck på AC hjulen, tänkte testa att köra med dom nu när det torkat upp i skogen.
Rullade väl iväg på ett kvällspass innan solen gick ner och det var då mitt antiklimax kom, bakhjulspunka efter 6 minuter på favorit stigen..  Ja, det är stenigt men lyckades väl träffa en vass rackare och det började skvätta gucka på benen, att jag sedan lyckats tappa pumpen gjorde det hela lite extra surt och promenaden hem var ett faktum!
Monterade på ett nytt hjul och kom iväg igen, letade lite nya stigar i närområdet och tryckte till några 10 sekunders intervaller innan jag rullade hemåt.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

3 kommentarer

  1. Yup, stämmer bra!
    Jag kommer nog köra med dom på cykelvasan, där jag punkterade är det extremt stenigt och det var dessutom i högfart mitt i prick på en vass rackare 🙁

Comments are closed.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.