Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Närmare pallen kommer man inte, varvade som tvåa ut på sista varvet efter väldisponerat lopp i tätklungan…
Tyvärr räckte det inte riktigt och blev ikapp körd efter halva varvet , bet ihop och det blev en spurt om 2-5:e plats där jag tyvärr drog det kortaste strået…
Efter lite distans är jag ändå rätt nöjd då jag hade en topp 5 placering som målsättning och att sedan kunna vara med och fightas om pallplatserna känns grymt motiverande inför nästa säsong!

Grymt skoj med alla vänner som hejade fram mig längs bana, riktigt bra stämning TACK!

Stort tack till min sambo Malin som alltid ställer upp! Även Mor och Far för all support och sist men inte minst mina samarbetspartners som gör att jag kan köra med dom bästa produkterna på marknaden!!
Rosebikes, Gripgrab, Spyoptic, Nordictrade, USWE-Sports , Feelalive, Foxhead Nordic + alla ni andra som hjälper till på ett eller annat sätt..

Bilder tagna av Håkan Edman

Foto: Mamma

Foto: Mamma

posted from Bloggeroid
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.