Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Har inte kunnat uppdatera pga dålig tillgång till internet här på hotellet.
Vi har kört tre rundor och har haft en vilodag.
På lördagen när vi kom ner så körde vi den obligatoriska dammrundan upp förbi palmitopark, blev en lugn runda för att checka att allting fungerade efter flygturen..

På söndagen så begav vi oss upp mot bergen. Körde bort mot flygplatsen till Vecindario där vi vände upp mot
Santa Lucia. Vi träffade på en trevlig Kanadensare på vägen som slog följe med oss hela rundan, det var trevligt att höra lite om cykelkulturen borta i Kanada.
Forrsatte efter en lätt lunch upp till San Bartolomé där vi vek ner genom Fataga och tog sista klättringen upp till utkiskplatsen innan det bar hemmåt.

I måndags så mötte vi upp C-J Paulin från klubben ( CK-Valhall) han gjorde oss sällskap hela dagen då körde vi bort till Aguimes upp mot Soria där vi vek av upp i bergen och ner på andra sidan mot Puerto de Mogan.

Dag 1
1tim 24min    27,2km  393 höm

Dag 2
3tim 9min     70km  1218 höm

Dag 3
3tim 40min    85km  1180 höm

I morgon väntar en långrunda på ca 6tim och 15mil….

Dag 3
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.