Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Ja, idag var det minsann -0,5 grader när jag rullade hemifrån kl 07:30..
Mötte upp Thomas sen så väntade vi på Possman som var sen eller han ringde och hade försovit sig så vi drog vidare ner mot Bornsjön där vi mötte upp Johan..
Vi körde några nya grusvägar via Vällinge och vände där upp mot Rönninge och skulle möta upp Possman vid Lida…
Tyvärr så blev det ingen fika då dom har stängt för Julbord under December, böt iallafal till lite tjockare strumpor eftersom jag gjorde misstaget att inte ta vinterskorna… Blev att fortsätta hemåt och siktade in oss på OKQ8 vid Huddingevägen, där tog vi en välförtjänt kaffe efter 4-timmar i sadeln..

Hemma igen efter 4:48 rulltid på klockan…  Grymt bra trivselspass precis som det ska vara offseason!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.