Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Cross is coming

Med det sagt så är det bara drygt en vecka kvar till premiären i Falun 15/9 🙂

Jag väntar på nya cykeln BACKROAD Cross som tyvärr inte hinner komma innan premiären men jag har ju min tränigscykel att köra på så det är ingen fara.  Beställt nya Innolite tubhjul (38mm) som ska limmas och fixas så det ska bli skoj att testa och se skillnaden mellan mina gamla Tune som hade 60mm profil.

Ikväll är det onsdagsträning på CX Barkarby som jag och Anders Andersen dragit igång, har ju liksom saknats specifika CX träningar i norrort.  Det blir tredje tillfället och vi har varit ca 8 personer tidigare gånger 🙂

 

JA just det , en liten detalj är att jag faktiskt (tro det eller ej) fyllde 40 i fredags 🙂

 

 

Bilden kan innehålla: cykel
Nya BACKROAD

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, gräs, träd, utomhus och natur

 

Bilden kan innehålla: 1 person, gräs, utomhus och natur

Bilden kan innehålla: 4 personer, inklusive Mikael Kippilä, personer som ler, personer som sitter och utomhus

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.