Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Idag för ett år sedan kom våran lilla guldklimp till denna värld!
Detta året har gått ruskigt fort och mycket har hunnit hända…  Vi hade ju lite kalas förra helgen men odag är det riktiga dagen och då får man ju presenter av Mamma & Pappa 🙂

Ingen träning för mig idag, kvitterade ut veckans vilodag efter fyra dagar med träning boken..
Hade en plan på att sticka upp till Norrtälje för Upplandscup, men insåg att det skulle bli stressigt att hinna upp i tid, fullt upp inför midsommar så det var bäst att hoppa över det roliga..
Kvitterar ut ett intervallpass i morgon fm istället 🙂  Sen är det iväg för midsommarfirande med vänner!

Har även fått bra respons från kommunen om att klippagräset alternativt dra om Nickspåret vid ängen nedanför dammtorp..  Just nu är det inge skoj att hoja igenom 1,5m högt gräs i ett par hundrameter…
Ärendet hanteras på Happymtb

Min första trehjuling…
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.