Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Idag är det Lördag och jag sitter just nu med en frukost framför mig och min dagliga dos vitaminer.

Igår tränade jag på nya Puls och träning för första gången och det var riktigt länge sedan jag var på ett gym överhuvudtaget så det kändes skönt med ett pass innan jobbet vilket jag kommer att försöka få till en gång i veckan.

Många av mina vänner är påg ner till Kolmårdsbiken men så blev det inte för mig i år, dels har jag varit sjuk och känner mig inte riktigt redo och sen så är det bara två veckor kvar till dagen D då barn nummer två är beräknat. Kanske lika bra att hålla sig i närheten ifall att det börjar trycka på så att säga. Sen så har vi dessutom städdag med föreningen och det är ju alltid uppskattat om man kan deltaga på dom två tillfällena under året för att slippa onda blickar från grannarna 😉

Men åter till rubriken VM = VitaminManager och vitaminer som jag tagit ett tag nu, tänkte göra en snabb reflektion av vad jag tycker är fördelarna med detta koncept där man har ett abonnemang på just dina specifika vitaminer.

Vitamin Manager säljer prenumerationer av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ

Dels slipper man ha en massa olika burkar att hålla reda på, du kan skräddarsy just ditt behov med hjälp av ett enkelt Test på deras hemsida eller helt enkelt välja något av dom färdiga paketen som finns.  Fördelen med detta är att du får en månadsförbrukning åt gången, En månadsleverans innehåller 28 dagsdoser av din unika mix förpackade i små behändiga påsar, smidiga att ta med sig i fickan till jobbet eller på resan.

Min unika påse innehåller, Immuno Pro, Magnesium, Multiman & Easy Joint.

Jag vet inte riktigt vad det har gett min kropp eftersom jag inte har gjort några tester varken innan eller efter jag började äta vitaminer. Men jag tycker ändå att det känns som jag mår bättre, att jag känner mig piggare och mer utvilad, kroppen är mer tillfredsställd.. Självklart är det lite för kort tid att göra en fullständig analys och jag blev faktiskt förkyld för en vecka sedan men det hade nog inga vitaminer räddat mig ifrån då hela familjen var risiga, dock klarade jag mig från att vara hemma från jobbet vilket är bra.

Jag tycker det är riktigt smart och enkelt och kommer att fortsätta med min prenumeration!

 

13055298_10154088757352731_5093654219718495914_n

 

VM
vm2

 

 

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.