Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by Shorty

Vilar mig i form..

Hektisk vecka med köksrenovering hemma, sista dagen på gamla jobbet efter 17-år och början på det nya jobbet idag 🙂

Grabbarna på Litrab byggnads har kört hört så golvet är lagt och väggarna gipsade och klara..  Nu är det “bara” lite klinkers i hallen och köket som ska upp.

Igår blev jag avtackad med middagsbjudning av mina gamla kollegor vilket var riktigt trevlig,  inte utan en liten tår i ögat.  Dom hade skramlar ihop till en Garmin Virb X actionkamera som kommer bli flitigt använd i sommar,  Stort tack!

Han iallafall med ett snabbt Tabata pass i onsdags och tänkte cykla lite i morgon och dra kepscup i Södertälje på söndag om planen håller…

Har även fått hem ett par riktigt snygga och sköna Cronoskor från Nordictrade som ska testas i helgen sen blev det även klart med fortsatt samarbete med USWE som gör dom grymmaste vätskeryggorna på marknaden, deras  patenterade #nodancingmonkey sele som håller den på plats på ryggen är världsklass! ?

#Fullgas

 

 

FB_IMG_1459537012596

FB_IMG_1459537024028

e93e40_dbcdad7b53e448a3ba0b994a44a2659d

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.