Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tränat igen & Sista Chansen

Ikväll är sista chansen till att vinna de biljetter jag fick av Cycling Plus och Allt om MTB till Sweden Bike Expo.

Tävlingen är öppen till midnatt Torsdagen 10:e mars 2016, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.  Mer om hur du kan vinna biljett till mässan hittar du i ett tidigare inlägg HÄR

 

Tog två vilodagar på raken i måndags och Tisdags men igår kompenserade jag med ett dubbelpass 🙂     På Lunchen sprang jag iväg med stavarna i högsta hugg till stavgångsbacken som ligger precis intill jobbet, flåsade uppför 8 gånger innan jag joggade tillbaka igen..    Usch vad det kändes i låren på eftermiddagen men jag bockade ner huvudet och klev upp på Monarken för att riva av ett pass 4*4 med 3 minuters vila i mellan…   Första två orkade jag på tänkt effekt men dom två sista fick jag sänka med med 20W för att orka, pulsen blev toppade högt och fint på 190-bpm.

Kom en ny vän till familjen igår, en Rose Count Solo med lite modifikationer 🙂   mer om det i nästa inlägg, just nu står den kvar i kartongen..

12809789_10153943888802731_3431275307627125979_n

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.