Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tankar om träning

Igår blev jag hemma med grabben (VAB) han har fått någon lätt förkylning utan värre konstighet än en ordentligt rinnande näsa (läs en rulle snytpapper)

Så det fanns en tanke att köra et dubbelpass efter att jag läste att Henrik körde det i onsdags och kanske skulle hinna trycka in ett par tabataintervaller när Vilgot sov middag MEN…

Det blev ingen middagslur, han skulle bestämt va uppe och leka istället så så fick det bli. Gick och funderade på vad jag skulle köra hela eftermiddagen och det blev 2×20 min runt tröskel vilket är ett pass som mina ben verkligen behöver men huvudet säger NEEEJ… Genomförde det med hedern i behåll, inga rekord siffror men hyfsat kontrollerat ( känns jobbigare på nya Monarken) kan vara att den ger en exaktare belastning än pendelergometern?!   Ställde mig på vågen direkt efter passet och den visade  57,4 kg vilket gav 4,10 w/kg i snitt.

Idag väntar ytterligare ett skönt TC-pass, vi kör backe 🙂

 

12662664_10153892870797731_1278284466115760125_n

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.