Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Söndagsdistans

Screenshot_2016-01-31-17-05-38Tog mig ut till Mange för att köra lite distans på Södertörns fina landsvägar för få lite omväxling. Mange,  Possman, Stefan & jag var dagens enturage och det blev en trevlig runda som gick genom fyra (4) kommuner.  Huddinge, Nynäshamn,  Botkyrka och Stockholm för att vara exakt och det obligatoriska fikastoppet blev på Rosenhill.

3 timmar rulltid på klockan när vi pigga och glada kom tillbaka.

Ni såg väl herrarnas CX VM från Zolder som kördes i eftermiddags?!

Vilket race det bjöds på,  två Holländare mot ett helt hyde av Belgare som gjorde upp on pallplatserna!  Värdig segrare i Van Aert som knep guldet före Van de haar efter en kamp på sista varvet..

Synd för formstarke van der Poel som trasslade in sig i vinnaren van Aerts hjul och orkade inte att gå ikapp och slutade utanför topp 5.

Trevlig söndag på er!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar