Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Säger som Kessiakoff

“Det är inte distans om man cyklar under 5 timmar” Fick faktiskt ihop mitt längsta vinter distanspass med 5:24 på klockan när jag var hemma.
Konstigt väder med 5-6 minusgrader och delvis blöt nederbörd som frös till is på kläderna.

Blev lite kyligt och nattens snöfall på dryga 5 cm gjorde det tungcyklat, ändå skoj och med bra sällskap av Thomas, Possman och Mange gjorde det lite roligare 🙂

Avslutar en tyngre vecka och ser fram emot en lättare den här veckan som kommer, verkar komma mer snö också så risken finns att det blir lite längdskidåkning efter jobbet nån kväll!

posted from Bloggeroid
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!