Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Mellanmål

I går tog jag veckans vilodag då jag kört tre dagar på raken!

Efter jobb och dagishämtning rullade jag och grabben ner till Statoil för att köra ett varv genom biltvätten, han tycker det är så spännade!

Lite nötter och en dricka senare rullade vi ut på andra sidan med en Vit bil igen 🙂

Kvällen spenderades hemma med lite balansövningar inför vårens gympakurs med Flipkidz som vi ska vara med på, 9 lördagar med gruppgympa för barnen, spännande värre!

Ikväll blir det ytterligare ett pass på Monarken, vädret ute är ju inte så upphetsande med flera plusgrader och snöblandat regn..

 

 

Eftermiddagens Mellis!
                       Eftermiddagens Mellis!

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar