Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lugn söndag + ANNAT

Blev lite pyssel hemma istället för träning, verkar inte bli sämre med förkylningen men är lite tung i huvudet och snorig.

Passade på att gå och tvätta lite cykelprylar i det sköna vårvädret med solsken och kvittrande fåglar 🙂    Tänkte sätta ut tävlingshojen på annons snart då den nya bör dyka upp om några veckor!

thrillhill2015

 

Just ja, köpte en ny Monark 874E av min bloggkompis källis som har http://www.kraftwerketsblogg.com/ ska bli skoj med nåt nytt och en Monark med viktkorg!

 

131001_DSC_3518

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar