Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lördag + Klassiker

Fullmatad Lördag som startade med Gymnastik för Vilgot  09:30, vidare till centrum för att köpa en födelsedagspresent till ett kalas i morgon.  Plockade upp Malin på vägen ut till Ikea där det blev en lunch och sedan beställde vi vårt nya kök som ska fixas med början i Påsk..

Blev sen eftermiddag innan vi var hemma igen så det fick bli en liten improvisation med träningen och drog ett snabbpass med 8 stycken Tabata intervaller klar på 30 minuter med upp och nedvarvning.

TC

Imorgon är det dags för klassiker no:2 med Kuurne-brussel-Kuurne , ni som har Eurosport kan se spektaklet där med start kl 15:00.

Själv ska jag ut på en premiärrunda med nya cykeln 🙂

 

Kuurne trophy

 

kuurne-brussel-kuurne.be

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar