Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus

Inte bara ett jäkla bra drag på jobbet utan en riktigt grym dag prestationsmässigt av en handfull Svenska Cyklister runt om i världen!

Här hemma i Sverige och MTB EM i Huskvarna så avgjordes sprinten XCE där Emil Linde vann GULD före  Regerande Världsmästaren Daniel Federspiel och Martin Setterberg tog Bronset!

Linn Gustavsson blev fin 7:a i Damklassen!

 

DSC_7511

I dag startade även Girot och den inleddes med en tempoprolog som tillslut vanns av Tom Dumolain och hans lagkamrat Tobias Ludvigsson slutade på en imponerande 4:e plats och får köra i Maglia Bianca den Vita ungdomströjan!

tobbe

 

Emilia Fahlin har dessutom knipit bergströjan i World Tour-loppet Tour of Chongming Island

 

CgU18O1WcAAK9am

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.