Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

God Jul

Dags att önska er alla en riktigt God Jul!

Själv så ligger jag i träning inför CX SM i Januari men har planerat så idag är det bara julen som ska firas med familjen!

Lyckades få till årets värsta pass igår, jag och Hjalmar drog iväg tidigt och med regn i luften och minusgrader på vägbanan blev det nog det mest svårcyklade underlag vi skådat och då har vi tillsammans cyklat många timmar 🙂   Jag avslutade med en vurpa 500m hemifrån med ett jack i knät och spricka i telefonen som minne !

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar