Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fullsmetad Helg

Japp, den kommer att gå över fort för det gör ju alltid helgen eller?!

Själv ska jag fixa lite hemma på lördagen, lite buskar ska klippas ner och eventuellt ska ett träd fällas, Farsan kommer över och hjälper till så det är skönt.

Söndagen är vigt åt distans, fyra timmar står på schemat och med tanke på vädret just nu blir det cykelcrossen med skärmar som ska grenslas.  Ska väl bli lite sämre på söndag men det är den dagen som gäller och det är bara att ladda ner nån bra podcast och ta sig in i bubblan,  Nån som har något tips på en bra ?

Igår körde jag faktiskt lite Monark, blev 3*10 minuter på stressad tröskel varav den sista med lägre kadens (65-rpm) hatar verkligen dom där längre intervallerna men det är väl för att jag är klenast just där!  Ikväll tänkte jag damma av ett pass med lite högre intensitet blir 8*2 minuters intervaller för att förtjäna fredagsmyset. Innan dess ska det dock veckohandlas med familjen så jag räknar med ett sent pass, men det är man ju van vid och i morgon får jag ju sova ut 🙂

Glöm inte att titta på morgondagens Strade Bianche som sänd Live på  Eurosport 2 kl  14:15.  Om du inte har Esp 2 eftersänds det på Esp 1 kl 19:15.

Du som inte har tv kanalerna kan Livestreama den genom Procyclinglive   Sen är det ju Vasaloppet på Söndag 🙂

 

Trevlig Fredag på er!

 

Bjuder på en Idolbild från igår kväll 🙂

 

tc

 

 

 

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.