Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Det är min tur nu..

Igår blev jag lite snorig och allmänt seg i kroppen,  troligtvis efter resan men kan också va nåt skit från dagis i dessa förkylningstider 🙁

Dagens planerade distanspass ställde jag in, tänker låta erfarenheten vinna och det betyder oftasts en kortare sjukperiod.

Kliar som fan i cykeltarmen men får gå ut i verkstan och pusta lite istället samt läsa igenom nya numret av Allt om MTB som dök upp i lådan i fredags 🙂

Kör hårt där ute!

 

FB_IMG_1454831235002

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar