Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by Shorty

Det är här det händer eller…?

Sweden Bike Expo dag två av tre är avklarad och nu börjar det kännas i kroppen!

Riktigt grymt tryck i montern och idag var det nog rekord all-time vad gäller Bike Expo för våran (Rose Bikes) del. Riktigt skoj att så många kommer förbi och säger hej samt alla reaktioner på Showroomet vilket är extra kul för min del.. Årets första tävling har körts i och med Keps Cup ute i Täby, verkar som att det var en härlig tillställning med ca 120 startande.  Självklart sprätter det i benen när man läser alla bloggar och suget är såklart stort att få vädra ur lungorna lite igen 🙂  Nåja, nästa helg ska jag försöka ställa upp om allt funkar här hemma!

Nu kör vi Bike Expo en dag till innan vi kan börja förbereda showroomet !

aeroflyer

bikeexpo3

bikeexpo2

bikeexpo1

 

lemond
Afterbike med Happyride gänget på Cykel Café Lemond i fredags!

 

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.