Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

CX Premiär

Dom flesta var väl nere i Göteborg och körde premiären i CX cupen i helgen, jag valde att stanna hemma då det ändå blir mycket resande dom kommande deltävlingarna.

I går stack jag ut och sprang en mil innan frukost och idag drog jag ut till Arena Sköndal och körde ett TT med några morgonpigga cyklister.  Tror vi var 7 stycken som kämpade på, jag tog kommandot och drog ifrån för varje varv. Svårt att hålla tempo när men kör själv men hade ändå ganska jämna varvtider och vann väl med  minuten ner till tvåan.  Nu laddar vi på för en ny arbetsvecka och nya träningstimmar, nästa tävling är på lördag och då körs det Stockholms CX-cup  ute hos Värmdö CK.

 

sköndal cx
Foto: Andreas Engström
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar