Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

CX Distans i morgon + ANNAT

I morgon är det sedvanlig distans på schemat, tänkte ta crossen som blivit skodd med nya billiga skärmar (99kr)  från Biltema 🙂  Blir lite vägar runt Södertörn med grabbarna South side!

Annars har det blivit lite familjehäng och besök på ICA samt Kakleriet för att försöka bestämma vilken färg / modell vi ska ha i köket som ska få sig en renovering snart..

Som ni kanske vet körs ju VM i Cyclocross nere i Heusden-Zolder den här helgen och idag körde damer och dom yngre klasserna, ryktas om ett beslagtag av en cykel med “motor” som tillhörde Femke Van den Driessche som tävlar i Damer U23 klassen…

Helt otroligt att man gör en sån sak på ett VM då det verkligen är hård koll, inte för att jag tycker att det är ok på andra tävlingar heller men Hallå!

Mer om detta kan ni läsa på Cyclingtips sida..

I morgon kör Herrarna och ni som inte har Viasat kan ladda ner Hola.org och kolla på youtube via länken nedan,

https://www.youtube.com/watch?v=IPY41hSd2pQ

 

12651067_10153852539102731_6704342312412376618_n

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar