Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by Shorty

Bronsmedaljör!

Tillbaka till verkligheten med dagislämning, matlagning, nattning etc…

Men i går körde jag till mig en bronsmedalj på cyclocross SM i H40! Så jäkla skönt att få kliva upp på pallen efter alla timmar av hårt slit, för en sak är säkert det krävs lite träning för att köra till sig en medalj!

Stort tack till alla som hjälper till på ett eller annat sätt, familjen som står ut med flängandet och till dagens Crew med Vilgot, Frasan och Martin som var på plats i Göteborg och hjälpte till och hejade fram mig till medaljen..

Grymt arrangemang av Göteborgs CK som lagt en grymt rolig och utmanande bana, tack!

Så summerar jag starten på säsongen 2018 🙂

Mikael Kippiläs foto.

Mikael Kippiläs foto.

 

Mikael Kippiläs foto.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.