Cykelpassion by Shorty
Svenska Cycling Plus
Cykelpassion by Shorty

Blir ett grymt 2016

Ni som inte har läst det ännu så kommer jag att byta jobb och börja för Rose Bikes Sverige 1 April.  Där kommer jag att ha hand om svenska marknaden vad gäller kundsupport etc och ansvara för vårt showroom som kommer att öppna i Barkarby 4 April (Karlslundsvägen 8A)  Här kan ni läsa mer om det  https://www.cyclingplus.se/artiklar/rose-oppnar-showroom-i-barkaby/

Känns riktigt spännande och roligt att få jobba (efter 17-år på mitt gamla) med sitt största intresse och jag är så glad att Mats & Jenni ger mig den här möjligheten att jobba med ett märke som verkligen är på framåt marsch i Sverige !

Inte nog med det så kommer vi få tillökning i familjen i Maj , Vilgot får ett syskon och vi får en till krabat att ta hand om.  Ska bli riktigt spännande och roligt så det blir verkligen ett Grymt År 🙂

 

I måndags dök ett litet spännande paket ner i brevlådan, skräddarsydda vitaminer från Vitaminmanager.  Fyra olika vitaminer förpackade i smidiga dagsförpackningar som är Unika för just dig. Riktigt smidigt att ta med sig när man ska ut och fara eller bara lägga ner i fickan på morgonen,  Inga mer Burkar i skåpet!  Mer om detta kommer när jag utvärderat produkten ordentligt 🙂

vitamin 2

 

 

I går kom jag faktiskt ut i skogen med pannlampa och sällskap, Max Åhman från Borås var uppe i stan på jobb och vi hade snackat länge om att styra upp en runda och nu blev det av!

Körde lite fina stigar runt Järfälla, riktigt fint i skogen närmast mig men bort mot Kallhäll var det smetigare och kan man undvika grusvägar är det nog ett bra alternativ just nu när tjälen är på väg ur marken…   Kul som fan att få lite sällskap Tack!

Bjuder på en liten filmsnutt som Max la upp på sitt Instagram igår

 

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.