Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Årets Happening !

Nu är det Mars och det börjar ljusna i mörkret 🙂    Det betyder också för oss cykelälskare att det snart är dags för Sweden Bike Expo ute på Svenska mässan i Älvsjö.

Alltid lika kul att träffa likasinnade och se lite nya grejer, det är ju liksom det här vi väntat på hela hösten.. Verkar vara en lite större satsning än tidigare år och det är ju skit kul, dom har lyckats få dit lite Ikoner inom sporten b.la Gary Fisher och Maurizio Fondriest.

Mig kan du träffa i  Rose montern om du vill komma förbi och säga hej och snacka cykel eller något annat!

Jag tänkte Tävla ut några fribiljetter till mässan som jag fått av den bästa tidningen Svenska Cycling Plus / Allt om MTB  så håll utkik dom närmaste dagarna!

 

 

Bikeexpo2016

 

Sv.CyclingPlus_logo på vit bakgrund

 

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.